Vuokrausehdot

Vuokrausehdot

Vuokraamalla liukulumikengät Orangerentiltä pääset kokemaan talvisen luonnon ihanuudet! Vuokraaminen on myös kestävän kehityksen mukaista toimintaa – kaikkea ei tarvitse omistaa itse. Vuokraamme hyväksi toteamiamme liukulumikenkiä ja vuokraushinnat määräytyvät käyttöajan mukaan. Hinnat sisältävät alv. 24 %.


Vuokrahintaan sisältyy säädettävät teleskooppisauvat sekä opastus varusteiden käyttöön.
Liukulumikenkien nouto- ja palautuspaikka on n. 12 km:n päässä Siilinjärveltä, tarvittaessa toimitamme liukulumikengät Sinulle erillistä korvausta vastaan.

Liukulumikenkiä on rajallinen määrä, joten tiedustelethan varusteiden saatavuuden hyvissä ajoin etukäteen.

Vuokrausehdot

Ehdot päivitetty: 26.10.2023

Nämä vuokrausehdot koskevat yrityksen Orangerent (Y-tunnus 2169919-9) toimintaa. Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja vuokratessaan Orangerent.fi -sivustolla olevia vuokravälineitä. Alla esitetyt ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi ja velvoittaviksi, kun asiakas on tehnyt palvelun tilauksen / suorittanut sopimusehdoissa mainitun maksun.

Varusteiden vuokraus

Asiakas noutaa ja palauttaa vuokraamansa varusteet sovittuna ajankohtana Orangerentin tiloista Käärmelahdesta. Erillisestä sopimuksesta voimme kuljettaa vuokrakaluston asiakkaalle (max. 30 km / suunta) erillistä korvausta vastaan. Varusteiden noudon yhteydessä vuokrauksesta laaditaan kirjallinen sopimus ja vuokrattavien varusteiden kunto tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Asiakas maksaa välineiden vuokran noutohetkellä kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti käteisellä tai MobilePaylla.

Asiakas sitoutuu tutustumaan varusteiden käyttöohjeisiin ja noudattamaan niitä. Orangerentillä on oikeus pyytää asiakkaalta erillinen vuokrapantti, joka hyvitetään asiakkaalle vuokravälineiden palautuksen yhteydessä.

Vuokrakalustoa koskevat erityisehdot

Asiakkaan tulee tutustua välineistön turva- ja käyttöohjeeseen. Kalustoa tulee käyttää huolellisesti vain sille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön.

Liukulumikengillä liikkuessa tulee välttää kiviä, kivikoita, risukoita, ja liian vähälumisia paikkoja, sillä ne vaurioittavat nopeasti liukulumikenkien pohjia.

Vuokrakalustoa ei saa viedä maasta, eikä vuokrata edelleen. Vuokrakalustoa saa käyttää ainoastaan ehtojen sallimassa laajuudessa ja ainoastaan käyttäjän taitotasolle ja osaamiselle soveltuvissa suorituspaikoissa. Asiakas käyttää kaikkea kalustoa varusteineen aina omalla vastuullaan. Vuokraajan ei tule jättää välineitä kohtuuttomanpitkäksi aikaa ilman valvontaa.

Asiakkaan tulee palauttaa kalusto välittömästi vuokra-ajan päättyessä sovittuun paikkaan samassa kunnossa kuin se oli vuokralle luovutettaessa. Asiakkaan on ilmoitettava viipymättä Orangerentille, mikäli palautus viivästyy.

Sovitun vuokrausjakson ylittävältä ajalta Orangerent veloittaa jokaiselta alkavalta vuorokaudelta kulloinkin voimassa olevan vuokraushinnaston mukaisen hinnan. Vuokraaja käyttää välineitä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrakalustolle vuokra-aikana huolimattomasta tai virheellisestä käsittelystä aiheutuneet vahingot ja kustannukset. Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana rikkoutuneen, tuhoutuneen tai kadonneen kaluston sen vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon käyvän arvon mukaan uushankinta-arvoon asti. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan kaikista välineissä ilmenevistä vioista Orangerentille välittömästi. Asiakas on vastuussa myös muista kalustoa käyttävistä henkilöistä sekä heidän aiheuttamastaan vahingosta varauksen aikana.

Orangerent vastaa kaluston normaalista kulumisesta aiheutuvista korjaustoimenpiteistä. Orangernet ei vastaa kaluston käytöstä tai rikkoutumisesta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista. Orangerent ei sitoudu toimittamaan rikkoutuneen vuokrauksen kohteen tilalle uutta laitetta, eikä korvaamaan työn keskeytymisestä aiheutuneita välillisiä tai välittömiä kustannuksia.

Orangerent ei korvaa luonnonolosuhteista, kuten hyönteisistä, eläimistä, kelirikosta tai odottamattomista säänvaihteluista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Peruutukset varauksista tulee tehdä viimeistään 24 h ennen vuokra-ajan alkamista sähköpostilla tai puhelimella, jolloin mahdollinen etukäteen maksettu vuokrahinta palautetaan, muussa tapauksessa varauksen mukainen maksu veloitetaan / tai ei suoriteta palautusta.

Orangerent varaa oikeuden olla vuokraamatta kalustoa ilman selityksiä, jos vuokraaja ei vaikuta luotettavalta, vaikuttaa kykenemättömältä käyttämään valineitä tai huolehtimaan turvallisesti vuokrattavista tuotteista.

Vuokraaja / allekirjoitus (nimen selvennys ja päivämäärä)

Osoite

Puhelinnumero

Vuokranantaja

Orangerent 2169919-9

Varpasaarentie 122, 71720 Käärmelahti

040 7157188

minna.lehtonen@orangerent.fi