Lue lisää!

Hirsisaunassa on tunnelmaa!

Saunamme sijaitsee Käärmelahden Appelsiinilehdossa pienen ruokoveden rannalla.

Meille voit siis veneillä saunomaan vaikkapa Kuopion satamasta.

Sauna on valmistunut vuoden 2017 loppupuolella juuri ja juuri jouluksi ( taisimme asentaa viimeiset lauteet aattoaamuna :)). Saunan on toimittanut Salvos ja sauna on valmistettu höylähirrestä. Saunaan mahtuu yhtä aikaa saunomaan kuusi aikuista, mutta kyllähän tunnelma alkaa siinä vaiheessa olemaan aika tiivis. Saunassa on alusta asti käytetty vain puhdasta vesijohtovettä peseytymisessä, joka kannetaan sinne. Käytämme vesijohtovettä ihan siksi, että saunan vesisäiliöt pysyvät siistimmässä kunnossa, kun vedessä ei ole epäpuhtauksia. Niin ja onhan se mukavampi peseytyä puhtaalla vedellä.

Sauna lämmitetään lempeän lämpimäksi tontilta kaadetuilla puilla. Lämmitykseen menee aikaa reilu tunti, mutta talvisin lämmitys on hitaampaa, koska hirret lämpiävät hitaammin pakkasessa. Talvisin hirsisaunassa on tunnelmaa ja saunasta on mukava piipahtaa välillä raikkaassa järvivedessä/avannossa viilentymässä tai vilvoitella lumihangessa lumienkeleitä tehden.

Yhteistyökumppaneiden kanssa saunalle on mahdollista järjestää ohjelmaa ja tunnelmallisia tilaisuuksia. Yhdessä voimme suunnitella juuri Sinun tarpeisiin sopivan saunahetken.

Rakennuksen toisessa päässä on tupa, joka lämpiää Harvian kaminalla ihanan lämpimäksi. Tuvassa on myös mahdollista yöpyä kahden hengen levitettävällä vuodesohvalla.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *