Haluamme tarjota Sinulle ja Ystävillesi erilaisia palveluita liittyen luontoon ja luonnossa liikkumiseen. Meille tämä on tapa olla ja elää. Haluamme, että Sinäkin löydät oman tapasi liikkua luonnossa ja pitää luonto lähelläsi.

Ohjatuilla retkillä löydät uusia kohteita retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Tarjoamme myös erilaisia kädentaitopajoja, joissa pääset toteuttamaan itseäsi. Et tarvitse ennakkotaitoja, me ohjaamme Sinua ja pidämme huolta Sinusta. Tulet sellaisena, kuin olet.

Meiltä saat paketin tyhy/tiimipäivään, kaveriporukalle, polttareihin ja vaikkapa synttäreille, Yhteistä energiaa luonnollisesti!

Meillä vietät ikimuistoisia hetkiä isommalla tai pienemmällä porukalla.

Appelsiinilehto ja Varpaniementila sijaitsevat Käärmelahden Varpaniemellä vierekkäin.

Varpaniementilalla viljellään avomaalla mansikkaa, hernettä ja leikkokukkia, näitä herkkuja on tarjolla suoramyyntinä sesonkina. Tilalla sijaitsee myös vanha perinneriihi, jossa järjestämme mm. tyhy-päiviä ja erilaisia kursseja.

Appelsiinilehdossa on Orangerentin kotipaikka. Järjestämme kesäisin SUP-retkiä ja talvisin liukulumikenkäretkiä Käärmelahdessa, myös perinteisemmät metsäretket onnistuvat. Kaikkiin retkiin on mahdollista yhdistää monenlaista aktiviteettiä, saunomista, ruokailua ja vaikkapa voiveitsien, paistinlastojen tai hyönteishotellien valmistamista.

Haluamme tarjota Sinulle kokonaisvaltaista hyvää oloa luonnosta nauttien.

Valitse aktiviteeteistamme teille sopivin ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva ohjelma toiveenne ja tarpeenne mukaan.

RENTO SUP-RETKI

Ohjattu SUP -lautaretki Käärmelahden vesialueella. Retki suunnitellaan retkelle lähtijöiden kuntotason, vallitsevan sään ja toiveiden mukaisesti. Sup -laudalla mahdollista tehdä tasapainoharjoitteita oman kuntotason mukaan.

Kuljemme järvellä rauhalliseen tahtiin ihastellen ja havainnoiden ympäröivää luontoa. Et tarvitse ennakkotaitoja tule sellaisena, kuin olet.

Kesto 1,5 h -2 h

Hinta 30,- /hlö

LIUKULUMIKENKÄRETKI

Lukulumikenkäretki Kuopion Käärmelahdessa vaihtelevassa maastossa osallistujien kuntotason mukaan.

Retkellä pientä purtavaa tarjolla ja kahvi/tee.

Kesto 2 – 3 h

Hinta 35,- / hlö

LEPPOISA METSÄRETKI

Retki Käärmelahden harjuilla ja metsissä pituus n.5km.

Tutustutaan luontoon ja kuljetaan leppoisasti luontoa havannoiden.

Kesto 1,5 h -2 h

Hinta alkaen 15,- /hlö

Appelsiinilehdon rantasauna

APPELSIINILEHDON RANTASAUNA

Saunamme sijaitsee Pohjois-Savossa Kuopion Käärmelahden Appelsiinilehdossa pienen ruokoveden rannalla. Sauna on valmistunut vuoden 2017 loppupuolella jouluksi ja on Salvoksen valmistama hirsisauna. Saunaan mahtuu yhtä aikaa saunomaan max. 6 aikuista. Kuopion torilta meille ajaa autolla noin puolessa tunnissa

Kesto 1,5 h -2 h

Hinta 20,- /hlö

KUKKASEPPELEEN VALMISTUS

Kukkaseppeleen valmistuksessa käytetään Varpaniemen tilan lähileikkokukkia.

Saat valmistaa itse päähän laitettavan kukkaseppeleen, jonka saat muistoksi päivästä mukaasi.

Kesto 1,5 h -2 h

Hinta 35,- /hlö

KUKKAPANNAN VALMISTUS

Hyödynnämme Varpaniementilan lähileikkokukkia. Saat valmistaa itse päähän laitettavan kukkapannan, jonka saat muistoksi päivästä mukaasi.

Kesto 1,5 h -2 h

Hinta 35,- /hlö

KUKKAKIMPUN SIDONTA

Hyödynnämme Varpaniementilan lähileikkoja. Saat itse valmistaa kukkakimpun, jonka saat päivän päätteeksi muistoksi mukaasi.

Kesto 1,5 h -2 h

Hinta 38,- /hlö

VOIVEITSEN TAI PAISTINLASTAN VALMISTAMINEN

Valmistetaan puuaihioista oma voiveitsi tai paistinlasta, materiaalit Varpaniemen puuta. Hiotaan ja vuollaan voiveitsiä ja ruuanvalmistus lastoja oman tyylin mukaan. Saat itsellesi mukaan valmiit tuotteet.

Kesto 1,5 h

Hinta alkaen 20,- / hlö

HYÖNTEISHOTELLIN VALMISTUS

Valmistetaan pölyttäjille pesimispaikka kierrätetyistä materiaaleista. Täytteeksi luonnonmateriaalia. saat hyönteishotellin itsellesi mukaan.

Kesto n.1,5 h

Hinta 20,- /hlö

Hinnat alv.0%. Ilmoitathan meille valitsemasi paketin, henkilömäärän ja mahdolliset allergiat 2 viikkoa etukäteen ennen suunniteltua päivää. Kysy myös tarjoustamme !

Hyvinvointieduista meillä on käytössä Epassi, Smartum ja Edenred.


Ole rohkeasti yhteydessä, suunnitellaan just teille sopiva päivä mukavan tekemisen parissa!

Orangerent: Minna 040 715 7188

Varpaniementila: Anni 044 273 7717