Lue lisää!

Luontoon!

Varmasti meistä moni on sen huomannutkin, että luonnonhelmassa on helppo hengittää ja rauhoittua arjen kiireistä. Aina rauhoittuminen ei ole yksinkertaista, jos mielenpäällä on paljon asioita ja tekemättömät työt sekä muut elämän murheet painavat ajatuksissa. Silloin lähden itse luontoon, kun huomaan käyväni ylikierroksilla tai olen muuten vain väsynyt. Vien itseni metsään ja seison siellä keskellä ei mitään tekemättä mitään. Lasken hartiat tietoisesti alas ja hengitän pitkään nenänkautta sisään ja puhallan suunkautta ulos ja katselen ympärille, ihmettelen luontoa ja sen rauhallisuutta, pian huomaan, että rauhallisuus on tarttunut myös minuun ja olo on rentoutunut kuin itsestään.

Luonnossa on mitä parhainta herätellä omia aistejaan ja keskittyä kuuntelemaan puidenlatvojen huminaa ja lehtien kahinaa jalkojen alla. Voimme tarkastella luonnon tapahtumia ja värejä sekä aistia tunnelmia.

Onhan se vaan hienoa, kun meillä on mahdollista nauttia niin erilaisista luonnonilmiöistä täällä Suomesssa. Kukin varmasti löytää itselleen mieleiset keinot rentoutua luonnossa ja vaihtoehtoja on paljon. Itsehän sitä tietää mikä itselleen parhaiten sopii ja millä keinoin saa itsensä rentoutumaan.

Miten Sinä rentoudut parhaiten? Onko se luonto mikä saa Sinutkin rauhoittumaan ja rentoutumaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *