Ihmiset liukulumi kenkäilevät metsässä
Kuva: OAC Finland Oy / Rami Valonen

Vuokraa liukulumikengät ja avaat uusia ulottuvuuksia lumella liikkumiseen ja talviretkeilyyn.

Pystyt lähtemään polkujen ja merkattujen reittien ulkopuolelle umpihankeen niin metsiä, soita kuin harjuja valloittamaan. Retki sopii erinomaisesti esim. työhyvinvointi- ja virkistyspäivän teemaksi. Retki suunnitellaan aina ryhmälle sopivaksi kuntotason ja toiveiden mukaan.

Liukulumikenkien vuokrauksen alaikäraja on 15-vuotta. Alle 15-vuotiaat voivat lähteä liukulumikenkäilemään täysi-ikäisen kanssa. Alle 18-vuotiaan ilmoitettava huoltajan yhteystiedot varauksen yhteydessä. Soveltuu peruskuntoisille ihmisille tai soveltaen kuntotason ja toiveiden mukaan.

Käytössämme on 6 paria OAC:n valmistamia liukulumikenkiä aikuisille ja 1 pari lapsille. Tule tutustumaan liukulumikenkiin ja suunnittele itsellesi mieleinen retki.

Alla olevat tekstit ovat OAC Finland Oy:n sivuilta. Klikkaamalla mallia esim. KAR 149 pääset lukemaan lisätietoja valmistajan sivuilta.

KAR 149 on monipuolinen ja ketterä karvapohjasuksi. Kärjen ja kannan uusi muotoilu tarjoaa paremman kantavuuden siinä, missä uudet ABS-vahvikkeet lisäävät kestoa niillä alueilla, joihin kohdistuu kovempaa kulutusta. Todellinen joka paikan suksi, joka kuljettaa sinut vaivattomasti niin leppoisille iltapäiväretkille kuin useamman päivän hiihto- ja vaellusretkille.”

” Lyhyt ja leveä WAP 129 on ihanteellinen liukulumikenkä syviin kinoksiin etenkin pehmemmällä hangella sekä tiheisiin metsiin, missä sukselta vaaditaan keveyttä ja ketteryyttä. Käyttötarkoitus: Optimaalinen syvässä ja pehmeässä hangessa liikkumiseen ja/tai alueilla, missä on tiheää kasvillisuutta kuten metsät tai risukot. Sopii etenkin ulkoiluun perheen ja/tai lemmikkien kanssa, metsäretkille, metsästykseen ja metsänhoitoon.”

POH 100 on lasten oma liukulumikenkä, josta löytyvät samat keskeiset ominaisuudet kuin muista Skinbased-karvapohjasuksistamme. Suksi on suunniteltu lasten tarpeiden ja vaatimusten mukaan, jotta myös perheen pienimmät pääsevät nauttimaan Skinbased-hiihdon iloista. Käyttötarkoitus: Liukulumikenkä noin 5–10-vuotiaille lapsille.

Vuokraa liukulumikengät tai lähde kanssani liukulumikenkäretkelle.

Hinnasto – Liukulumikenkäretket ja vuokraus (orangerent.fi)