Lue lisää!

Päivä Sinulle luonnollisesti

Päivä Sinulle luonnollisesti metsässä

Lauantaina 18.3.2023 klo 10- 20.30

Valkoinen appelsiini järjestää säännöllisesti eri teemoihin liittyviä päiviä, työpajoja ja rentoutumisen hetkiä. Päivien tarkoituksena on mahdollistaa vetäytyminen hetkeksi arjen velvoitteista oman itsensä, hyvinvoinnin ja palautumisen äärelle. Päivät järjestetään maaseudulla idyllisellä ja kauniilla paikalla luonnon rauhassa Käärmelahden Appelsiinilehdossa.

Päivät järjestetään yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa. Päivän aikana saamme nauttia terveellisestä kasvispainotteisesta lähiruoasta, sekä vetäjien ammattitaitoisesta ja ystävällisestä ohjauksesta liikunnan, kädentaitojen ja hyvinvoinnin parissa.

Lauantaina 18.3. teemana on ”Päivä Sinulle luonnollisesti metsässä”


OHJELMA

klo 10:00 TERVETULOA, Nokipannukahvi / tee Varpaniemen tilan perinneriihellä.

klo 10:30 LIUKULUMIKENKÄRETKI Käärmelahden harjualueella matkan pituus 3–6 km riippuen säästä, lumitilanteesta ja retkelle lähtijöiden toiveesta. Nautitaan leppoisasti liukulumikengillä liu´utellen luonnosta ja nautitaan raikkaasta ulkoilmasta. Säänmukainen pukeutuminen ja mukavat ulkoilukengät.  Retken ohjaus Minna Lehtonen, Orangerent.

klo 12:30 LOUNAS lähiruokaa.

klo 13:15 KRANSSI PAJA Valmistetaan kukkakranssi sesongin kukista ja metsää hyödyntäen. Ohjauksesta vastaa Anni Savolainen Varpaniemen tilalta. ”Varpaniemen tila sijaitsee Maaningan Käärmelahdessa aivan Appelsiinilehdon naapurissa. Mansikoiden lisäksi tuleva kesä tuo uuden tuulahduksen tilallemme leikkokukkien kasvatuksen muodossa. Näitä ihanuuksia, avomaalla kiireettä kasvaneita lähileikkoja on saatavilla tilaltamme kukkasesongin aikana. Lähileikkojen innoittamana järjestämme myös kurssityöpajoja. Tervetuloa seuraamaan tilan kuulumisia Facebookissa Varpaniemen tila.”

klo 15:00 OMAA AIKAA Voit vaikka ottaa päiväunet, käydä tutustumassa lähiluontoon tai olla vain.

klo 16:30 PÄIVÄLLINEN lähiruokaa.

klo 17:15 YRTTISAUNA, Appelsiinilehdon rantasaunalla, mahdollista käydä avannossa.

klo 19:00 SOINTUKYLPY RENTOUTUS, Tervetuloa rauhoittumaan ja rentoutumaan sointukylpyyn ❤Pysähtyminen hetkeen on meille jokaiselle hyväksi. Keskitymme rentoutuksen aikana lepoon, armollisuuteen itseä kohtaan ja kaikkea muuta kuin suorittamiseen. Tunnelmallinen, hoitava ja syvärentouttava sointukylpy äänimaljojen, gongin ja muiden soittimien harmonisessa värähtelyssä saat levähtää omaan unipesään. Tule rentoutumaan ja nauttimaan äänien lempeästä ja harmonisesta soinnista! Et tarvitse etukäteistaitoja. Ohjaaja: Johanna Penttinen, Life Coach, Joogaohjaaja, Luontaishoitaja, äänihoitaja, luonto-opas, saunahoitaja. Sateenkaarenpuu.com

klo 20:30 KIITOS KAIKILLE! Teetä ja iltapalaa. Hyvää kotimatkaa!

Päivän hinta 149,-

(sisältää koko yllä mainitun ohjelman ruokailuineen.) Ilmoittaudu mukaan 7.3. mennessä minna.lehtonen@orangerent.fi tai 040 715 7188

Ilmoitathan mahdolliset allergeenit ruokavalioosi liittyen, (talossa asustelee koira). Saat osallistumis- ja maksutiedot sähköpostilla.

Olet lämpimästi tervetullut. Koko päivä on pyhitetty hyvälle ololle ja juuri Sinulle!

Päivän järjestää:

Minna Lehtonen / Valkoinen appelsiini, Varpasaarentie 122, 71720 Käärmelahti

puh. 040 715 7188 sähköposti: minna.lehtonen@orangerent.fi

Tapahtuman tuottaa yhteistyössä:

Johanna Penttinen, Life Coach, Joogaohjaaja, Luontaishoitaja, äänihoitaja, luonto-opas, saunahoitaja. Sateenkaarenpuu.com

Anni Savolainen Varpaniementila, Käärmelahti

Etäisyyksiä:

o Luonnonsuojelualue 50 m

o Harjualue 500 m

o Kahvila 4 km

o Leipomo 6 km

o Avantouintipaikkoja 2kpl 0-300 m

o Siilinjärvi 12 km

o Kuopio 40km

o Lentoasema, Rissala 22km

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *