Lue lisää!

Lähtisitkö kanssani liukulumikenkäretkelle?

Pitkäperjantain liukulumikenkäretki 7.4.23 klo 17-20🧡
Tarjoan Sinulle mahdollisuuden lähteä tutustumaan Käärmelahden harjualueeseen liukulumikengillä. Retken tahti määräytyy retkelle osallistujien toiveiden mukaan ja tarjoan pienen iltapalan noin retken puolivälissä. Lähtöpaikka Käärmelahden koulu.
🤍🧡🤍
Retken hinta 30€/hlö
(sisältäen liukulumikengät, teleskooppisauvat ja iltapalan).
Ilmoittaudu mukaan 5.4.23 klo 20 mennessä,
040 7157188 / minna.lehtonen@orangerent.fi
Meillä käy myös epassi!

🤍🧡🤍 🤍🧡🤍 🤍🧡🤍

Käärmelahden harjumaisemissa on mainiot olosuhteet liukulumikenkäillä luonnon rauhassa pois kaupungin vilskeestä. Harju tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia liukulumikenkäillä, voit valita nousuja ja laskuja sisältävän reitin tai sitten ottaa rennosti ja nauttia enemmän maisemasta rauhallisesti edeten.

Liukulumikenkäretken jälkeen pääset halutessasi nauttimaan leppoisista löylyistä hirsirakenteisessa rantasaunassa, jossa ei ole liikaa hienouksia. Saunassa käytetään puhdasta vesijohtovettä ja sauna pestään jokaisen käyttökerran jälkeen. Saunasta Sinun on mahdollista pulahtaa välillä järvessä tai lumihangessa vilvoitellen tai nauttia vain maisemista ja luonnosta.

Haluamme tarjota Sinulle miellyttävän kokemuksen liukulumikengillä oman kuntotasosi mukaan. Suunnitellaan yhdessä Sinulle sopiva retki.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *